Otomatik Fotoselli Kapı Nasıl Çalışır?

Otomatik Fotoselli Kapı Nasıl Çalışır?

Otomatik Fotoselli Kapı Nasıl Çalışır?

Günümüzün teknolojileri, giriş çıkış kapılarının nasıl açılıp kapanacağını, enerji verimli bir şekilde ve bariyersiz erişimin sağlanmasını gösteren yenilikçi erişim çözümleri sunuyor. Onları çoğumuz tanıyoruz, yaklaştığınız zaman açılan bir otomatik fotoselli kapı, iş ve alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler, havaalanları, kamu veya özel işyerleri arasında muhtemelen karşımıza çıkar. Bir zamanlar onları uzay filmlerinde görüyorduk ama şimdi rutin hayatımızın her tarafındalar.

Otomatik Kayar Kapı Çalışma Prensipleri

Otomatik kayar kapılar, motorlu açma ve kapama işlevlerini etkinleştirmek için optik veya hareket algılama sensörleri kullanır. Bu sensörler otomatik fotoselli kapı üzerine monte edilir veya kapı çerçevesine yukarıdan veya yandan birleştirilir. Sensörler hareketi gözlemlemek için kızılötesi veya mikrodalga teknolojisini kullanır. Optik veya hareket sensörü, bir yardımcı tahrik veya dişli çarkına ve kapı paneli veya panellerine tutturulmuş bir debriyaj mekanizmasını kontrol eden elektrikli bir ana tahrik sistemine bağlanır.

Otomatik fotoselli kapı çeşitleri http://www.stillokapi.com web sayfasından detaylı incelenebilir. Ticari ve endüstriyel ortamlarda yapı etkinliği, pratiklik, güvenlik ve estetik özellikleri ile öne çıkan otomatik kayar kapı sistemleri sektöründe etkili olan firma ihtiyaçlarınıza özel çözümler de sunabiliyor.