Büyük Beden Giyim Hakkında Değişen 3 Odak Noktası

Büyük Beden Giyim Hakkında Değişen 3 Odak Noktası

Büyük Beden Giyim Hakkında Değişen 3 Odak Noktası

Eskiden artı boyutlu bir kadın ve ortalamadan daha büyük bir moda kişisi, bedeninde şık büyük beden giyim seçeneklerinin eksikliği nedeniyle sürekli hayal kırıklığına uğramıştı. Artık, eski kurallar mevcut değil.

  • Kuralları Bozan Parçalar

44 beden üzerinde bir büyüklüğünüz varsa, yatay şeritleri önlemek, kollarınızı örtmek, siyah giyerek uyum içinde olmak gibi talimatlar verilir. Bu kurallar yüzünden, artı boyutlu etiketler çoğu zaman güvenli bir şekilde kabul görüyor, ancak bazı cesur modacılar, kolsuz tulum kıyafetler ve payetli etekler gibi “kuralları bozan” parçalar tasarlıyor.

  • İyi Uyum Detaylı Alternatifler 

Yeni büyük beden tasarımlarda; farklı bel şekillerine uyum sağlamak için gizli elastik kuşak bantları, daha büyük göğüslerde aralık oluşmasını önlemek için sutyenle birlikte dikilen düğmeli gömlek önleri ve aslında ekstra hareketlilik için elastik dokulu hafif A model etekler var.

  • Orantılı Olan Her Kombinde Özgürlük

Doğru oranı yakaladığınız zaman dilediğinizi rahatlıkla giyebilirsiniz. Daha uzun görünen bacaklar ister misiniz? Yüksek belde bir eteği deneyin, daha uzun görünmeye çalışılıyor mu? Uzunlamasına bir elbise ve belini tanımlamak için kısa bir ceket bunu daha kolay vurgular. Ayrıca geniş paça pantolonlar, kalçalarınızı orantılamaya yardımcı olur.