2018 iPhone Modelinde LCD Ekrana mı Dönecek?

2018 iPhone Modelinde LCD Ekrana mı Dönecek?

Apple tarafından tüm dünyaya sunulan iPhone modellerinin 2018 modelinin nasıl olacağı ile ilgili olarak duyumlar, sızıntılar ve dedikodular oldukça fazla gelmeye başladı. En son piyasaya sürülen ürününde uzun süredir değiştirmediği ekran tasarımında OLED ekrana yer açan marka sonrasında bu değişim ile ilgili birçok sorun ile de karşılaşmıştı. Alınan son bilgilere göre Apple tarafından piyasaya sürülen en son üründe kullanılan OLED ekran sebebi ile yeni tasarlanacak olan üründe LCD ekrana dönüş olacağı oldu.

Neden LCD Ekrana Dönecek?

Apple tarafından 2018 yılında piyasaya sürülecek olan yeni iPhone akılı cep telefonu tasarımında LCD ekrana yer vereceğine dair iddialar yer alırken aynı zamanda neden LCD ekrana döneceği de merak konusu oldu.

Apple markasının son üretiminde kullandığı OLED ekranda sorun yaşamasının yanı sıra LCD ekranın daha uygun seçime sahip olması da bu kullanıma yer verilmesi için belki de yeterli sebepler arasında yer alıyordur. Şu anda piyasada olan iPhone X cihazının en pahalı parçası olarak OLED ekranı söylemek mümkün.