Yaz Tatili için Bavulunuzda Olması Şart 6 Giyim Eşyası

İlk tatiliniz ya da sayısız tatil dönemlerinizden bir olabilir ama bir yaz tatili her zaman heyecan vericidir. İspanya sahilleri veya Bahamalar, Bora Bora, Karayipler ya da Akdeniz’e yelken açmak olsun, nereye giderseniz gidin kıyafetler bu planın büyük bir parçasıdır.

  1. Yazlık Maksi Elbiseler: Havadar, rahat ve şık maksi elbiseler yaz tatili için harikadır. Bu zevkinize göre, boyundan bağlı, askısız, yırtmaçlı veya kolsuz tek parçalar olabilir.
  2. Şort: Çoğu zaman gezmek için dizlerinin altında bir şey giymeyeceksiniz. Ayrıca, bir şort çok yönlüdür, bu da onları birkaç kereden daha fazla kullanabileceğiniz anlamına gelir.
  3. Abiye Elbise: Akşam gezintilerinde, lüks restoranlar veya eğlence mekânlarında giyebileceğiniz birkaç parça hafif ve şık gece elbisesi bulundurmanızda yarar var.
  4. Mayo ve Bikini: Söylemeye gerek yok, mayo ve/veya bikini olmadan bir deniz tatili olmaz. Ancak bir iki seçenekle sınırlamayın. Birkaç yedek bulundurmak, sizi olmadık aksiliklerden kurtarır.
  5. Deniz Kıyafetleri: Pareo, etek, bandana, şapka gibi parçalar havuz veya plaj şıklığınızı bir sonraki seviyeye taşır. Plaj kıyafet ve aksesuarları için uyumlu parçalar seçmeye özen gösterin.
  6. Ayakkabı: Rahat ve şık sandalet, parmak arası terlik, topuklu ayakkabı veya şık bir akşam yemeği için bir çift stiletto bulundurmayı unutmayın.