HDPE Geomembran Nedir?

HDPE Geomembran Nedir?

Sentetik özelliklere sahip olan hammaddeler ile üretilmiş ve geniş bir kullanım alanına sahip olan geomembran maddeler farklı özelliklere sahiptir. Yalıtım ve yüzey koruma amacı ile tercih edilen bu malzemeler HDPE geomembran çeşitleri ile de ön plana çıkıyor. Kimyasal maddelere ve yüzeylere karşı yüksek bir dayanıklılık sergileyebilen bu ürünler delinme ve çatlama gibi sık sık yaşanabilecek risklere karşı da dayanıklı olabilen ürünlerdir.

HDPE Geomembran Dayanıklı mı?

Yeni nesil üretim tekniklerinin uygulandığı HDPE geomembran ürünleri isteğinize göre farklı renklerde üretilebilen ürünlerdir. Hem düz hem de pürüzlü olarak da ihtiyaçlarınıza yönelik olarak üretilebilecek olan ürünler geçirimsizlik özelliklerine de sahiptir.

Güçlendirilmiş ürünler olan HDPE geomembran ürünlerinin yüzey kısımları ince olduğu için daha rahat ürün hasarları da tespit edilebiliyor. Kullanılan malzemelerden herhangi biri darbe aldığı zaman ince yüzey yırtıldığında da sorunun tespitini daha rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz.

HDPE geomembran ile ilgili geniş kapsamlı bilgi almak isterseniz http://www.geoplas.com.tr/turkce/turkce1/hlmembran.html adresini sizler de ziyaret edebilirsiniz.