iPhone Kutusundan Artık Bu Çıkmayacak!

Tüm dünyada farklı bir tutkuya dönüşen ve insanların her yeni modeli henüz çıkmadan siparişlerini vermeye başladığı akıllı telefon iPhone ülkemizde de büyük bir ilgi görüyor. Ancak gelen son haberler iPhone tutkunlarını biraz üzecek gibi görünüyor. Özellikle yakın zamanda yeni bir iPhone almayı düşünenler bu habere biraz daha üzülecek.

Çünkü artık iPhone kutularından kulaklık dönüştürücü çıkmayacak. Yani kulaklık dönüştürücü için kullanıcılar yeniden para ödeyerek bu malzemeyi ekstra satın almak durumunda kalacak. Bu yenilik Apple iPhone XS serisi ile birlikte duyuruldu. Teknik özellikleri ile büyük heyecan uyandıran iPhone XS serisi kutularından kulaklık dönüştürücünün çıkmayacak olması ise hayal kırıklığı yaşattı.

iPhone Tutkunları Tepkili!

Elbette her yeni modeli çok yakından takip edenler ve bu akıllı telefon modelini satın almayı planlayanlardan tepki gecikmedi. Telefonların fiyatının zaten yüksek olduğunu dile getiren kullanıcılar ekstra ücret ödeyerek bu kabloyu satın almak istemiyor. Peki, Apple neden böyle bir değişiklik yapma kararı aldı? İşte bu tam bir muamma! Çünkü halen bir açıklama yapılmadı.