2019 Yılına Bu Gelişmeler Damga Vuracak

2019 Yılına Bu Gelişmeler Damga Vuracak

Teknolojinin hızlı ilerleyişinin yanı sıra artık yeni yıl ile beraber özellikle teknolojiye hâkim olan ve daha bilinçli olan Z kuşağı iş başına geçiyor. Y kuşağının yerine alacak olan Z kuşağı bu içerikleri daha iyi takip etmesi ile şirketler ve genel çalışma prensipleri içinde farklı bir çağın yaşanmasına sebep olacak gibi görünüyor.

Yeni Gelişmeler Hızla Devam Ediyor

Sadece Y kuşağının yerini Z kuşağına bırakması değil aynı zamanda 5G ‘ nin de hızla kullanımı da bu süreç içinde gerçekleşecek gibi görünüyor. Birçok farklı teknolojik gelişmenin yaşanması muhtemel olan yeni yıl içinde aynı zamanda farklı buluşların da açıklanacağı tahmin ediliyor. Yapay zekâ çalışmaları, 5G ve de makine öğrenimlerindeki yeniliklerin görüleceği 2019 yılı içinde gelişmeler hiç yavaşlamadan hızla devam edecek gibi gözüküyor.

Şimdiden birçok yeniliğin sinyalleri alınmaya başlansa da özellikle blockchain teknolojisi yeni dönem içinde kaynak kullanımı ve veri güvenliği ile ilgili olarak avantajı da sağlayacak olan bir yenilik olarak kullanılma sürecinde olacak