IP Telefon Santrali Arızalanırsa Ne Yapmalı?

IP Telefon Santrali Arızalanırsa Ne Yapmalı?

Günümüzde ses kalitesi ile ilgili sorunlara daha az rastlanıyor olmasına rağmen, herhangi bir iletişim kesintisi ya da düşük çağrı kalitesi, işletmeler için büyük bir sorundur. Problemlerin tespit edilmesi ve telefon santrali tamiri, işletmeniz normal bir sabit telefon servisi kullanıyorsa nispeten kolay olacaktır. Fakat IP telefon santrali çağrı kalitesi sorunlarının çözümü çok daha zor olabilir.

VoIP Çağrı Kalitesi Sorunları Nelerdir ve Nasıl Giderilir?

Geleneksel telefon aramalarının aksine, VoIP sorunları genellikle gün boyunca değişen ağ etkinliğinden kaynaklanır. En sık karşılaşılan üç çağrı kalitesi sorunu; echo (yankı), choppiness (dalgalanma) ve delay (gecikme)’dır. Uzmanlık gerektiren telekomünikasyon alanında bir telefon santrali tamiri için en iyi strateji, sorunun ilk işaretinde yetkili bir adrese başvurmak olmalıdır.

Ankara ve yakın çevre illere hizmet veren santralservisleri.com her işletmeye uyacak ve mevcut sistemlere yükseltmeler sağlayacak bir IP telefon santrali / VoIP sistemi tasarlayabilir, kurabilir ve bakımını yapabilir. Ayrıca, kamera ve güvenlik sistemleri dâhil, elektronik donanımlar konusunda yüksek potansiyele sahip kuruluş, şirketinize istenilen tüm konularda gerekli destek sağlamaktan memnuniyet duyacaktır.