Fark Yaratan Bir İstanbul Sarıyer Koleji

Fark Yaratan Bir İstanbul Sarıyer Koleji

 

Aynı yerde veya aynı okul türlerinde eğitim almanın tutarlılığı ve öngörülebilirliği rahatlatıcı olabilir. Siz ve çocuğunuzun eğitim sisteminden ne kazandığını her zaman tam olarak bilirsiniz. Ancak, farklı bir Sarıyer kolej vizyonu ile bazen işleri değiştirmek, öğrencilerin kariyeri için oldukça önemli bir hareket olabilir. Mevcut eğitim sistemi ile ilgili sizin de kafanızda soru işaretleri varsa Mürüvvet Evyap Okulları ile tanışmanız önerilir.

En Başarılı Sarıyer Koleji Mürüvvet Evyap

Çocukları güçlendirmek ve onlara yatırım yapmak için özveriyle kurulan Mürüvvet Evyap Okulları, anaokulundan üniversite yolculuğuna kadar vizyoner bir eğitim ve öğretim imkânı sunuyor. Okulun Sarıyer kolej alternatifleri arasında öne çıkmasının pek çok nedeni var. Fakat Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirme başarıları, bilim, sanat ve spor alanlarında önemli derecelere sahip kurumun, her şeyden önce çağdaş bir dünya insanı yetiştirme amacını başardığı görülüyor.

evyapokullari.k12.tr web sayfasına tıklayarak bu özel kolej hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer çocuğunuz bu okulda eğitim öğretim fırsatı bulabilirse yeni bir dil, yeni arkadaşlar veya dünyayla ilgili yeni bir bakış açısı olsun öğrendikleri dersler için yaşam boyu minnettar olacaktır. Seçimlerinde ve amaçlarında daha olgun, daha özgür, daha güvenli bireyler olarak yaşayacaklarından kesinlikle emin olabilirsiniz.