Aracım için Hangi Kar Zinciri Tipi Uygun?

Aracım için Hangi Kar Zinciri Tipi Uygun?

 

Lastik üretici markalar arasında özellikle çamur, kar veya arazi koşulları için üretilmiş aynı büyüklükteki lastik tipleri değişebilir. Bu nedenle hiçbir snow chain kar zinciri markası, % 100 güvenilirliğe sahip doğru boyuttaki zincirleri tanımlayamaz. Ayrıca çok düşük profilli lastikler seçeneklerinizi de sınırlayabilir. Peki, o halde aracınız için kar zinciri modelinin uygunluğunu nasıl anlarsınız? İşte, tüm araçlara uyacak temel hususlar:

Kar zinciri ebadı/tipi (lastik ebatlarınız ve araç ağırlığı/gücü için uygun) olmalıdır. Satın almadan önce zincir ebatları mutlaka kontrol edilmelidir. Kar zinciri, snow chain çeşitleri genel olarak 4’e ayrılır:

  • Binek araç zincirleri
  • Hafif ticari araç zincirleri
  • Ticari araç zincirleri
  • İş makinesi-traktör zincirleri

Lastik boşluğu: Elinizi jant arkasına ve lastiğin çevresine sokarak, özellikle lastiğin uzak/iç duvarına yaklaşan engellere dokunarak, aracın boşluk sorunu olup olmadığını kontrol etmek mümkündür.

En İyi Snow Chain Kar Lastikleri Nerede Satılır?

Uzman bir kar zinciri tedarikçisi arıyorsanız, http://www.laszirh.com/tr/ adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Tüm bütçelere ve tüm araçlara uyacak geniş ürün yelpazesi ve de 40 yıllık deneyime sahip marka, tüm araçlara, lastik boyutlarına ve bütçelerine uygun olarak hem iç hem de dış pazarın tüm sektörlerine kaliteli kar zincirleri tedarik edebiliyor.