Orijinal Mermer ve Doğal Dekoratif Taş Ürünler Nasıl Ayırt Edilir?

Orijinal Mermer ve Doğal Dekoratif Taş Ürünler Nasıl Ayırt Edilir?

Dekoratif taşlar, mermer ve taş mozaikler, estetik etkiye sahip kaliteli duvar ve zemin kaplamaları olarak işlev görür. Doğal taşlar ve mermerler doğal bir malzemedir, yapı ve renk değişebilir. Bu nedenle mermer Ankara imalatçıları arasında üretilen tüm mermer ve dekoratif taş çeşitleri arasında -özellikle de görsellik açısından- önemli farklar olabilir.

En Güzel Dekoratif Taş ve Mermer Çeşitleri Ankara Bircan Mermer’de!

En iyi mermer Ankara imalatçılarından biri olan Bircan Mermer’de seçkin örneklerini görebileceğiniz gibi, aynı iki doğal taş ve mermer yüzeyi tamamen birbirine benzemez. Zemin yüzeyleri yavaş yavaş pürüzsüzleşir ve bu nedenle kayganlaşır. Yapay taştan farklı olarak, doğal taşın iç kısmı, farklı bir renk değildir. Taşın renk tonu, oluşum sırasında havada bulunan yabancı maddelere bağlıdır, ışıklandırma ve gölgeler ise taşların canlı ve zamansız görünmesini sağlar.

http://www.bircanmermer.com.tr remi web sitesini mutlaka ziyaret ederek doğal taş, mermer ve taş mozaik çeşitlerinin en iyi örneklerini inceleyebilirsiniz. Renk zenginlikleri, yenilikçi, titiz işçilikleri ile ünlü firmanın mermer çeşitleri ve doğal dekoratif taş ürünleri her mekân için özelleştirilebiliyor.