Mücevher Değerindeki Pantolonlar

Mücevher Değerindeki Pantolonlar

2019 sezonu ile birlikte farklı moda akımları da hayatımıza girdi. 80’ ler modası kendini 219 yılında yenilenen sezon uygulamaları ile sunarken aynı zamanda birçok farklı seçimler, renkler ve desenler de moda akımı içinde yer almaya başladı. Tüm bu moda tasarım uygulamalarında özellikle dikkat çeken ise nerdeyse mücevher değerinde olan kot pantolonlar oldu.

Yeni moda tasarım uygulamaları arasında yer alan bu tasarım modelleri değerli taşlar ile hazırlanırken daha uygun seçimlere yer açmak isterseniz değersiz olan taşlar ile hazırlanan tasarımlara da gardırobunuz da yer açabilirsiniz.

Taşlı Kot Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Taşlar ile süslenen kot pantolon modellerinin kombinasyonunun sağlanmasında dikkatli seçimler eyer verilmesi son derece önemlidir. Aksi takdirde odlukça rüküş ve moda dışı bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Taşlar ile süslenen kot pantolon tasarımları tek renge sahip olan sade bir tişört ile kombinlenebilir. Siyah ya da beyaz renge sahip olan tişörtler ile kolaylıkla kombininizi hazırlamanız daha doğru bir karar vermeniz açısından önerilir.