Kilolu Olan Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Kilolu Olan Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Kilolu olan kadınlar nasıl giyinmeli, sorusu yıllardır süre gelen sorulardan birisidir. Kilolu olan bayanların yapmış olduğu belli hatalar olsa da aşağı yukarı bedenlerini ve nasıl giyindiklerinde daha zarif göründüklerini kendi bedenlerini daha iyi tanıdıkları için çözebiliyorlar. Ama klasikleşen siyah giyinme uygulaması, her daim en hit olan uygulama yöntemidir.

Giyim İllüzyonu

Giyim illüzyonu denen olay, tamamen kısayı uzun, kiloluyu ise zayıf gösterme uygulamasıdır. Elbette çok uzun ya da çok zayıflık bu durumlarda söz konusu olmaz. Fakat bu yöntemleri uygulayarak olduğunuzdan daha az kilolu ve daha derli toplu bir görüntü elde ederken hem de şık olabilirsiniz.

Siyah her daim hit olma özelliği taşısa da dolabınızı tamamen siyah ile doldurmak sizin sürekli aynı kıyafetti giydiğiniz izlenimini yaratacaktır. Siyahın yanında lacivert, koyu gri ve kahverengi de tercih edebilirsiniz.  Buna ek olarak özellikle; üst seçimlerinde canlı renklere yer açabilirsiniz.

Pantolon seçimlerinde Jean da tercih etmeniz mümkün. Bu durumda illüzyonu yaratmak için uzun tunik, ceket ya da hırka gibi kalçayı örten giyim parçalarını kullanmanız mümkün. Üstünüze uzun bir şey alıyorsanız; mutlaka belli oranda olan platform ayakkabıyı kullanın. Düz babet ya da çok topuklular bu tür kombinlerde oldukça ters etki yaratabiliyor. Bu sebep ile kombiniz de sizi olduğunuzdan daha kısa göstermeyecek, aynı zamanda bacaklarınıza kötü etki yapmayacak olan bir platform topuk seçimi oldukça ideal olur.

Çizgili giyim stilleri, kalın çizgili olmadığı sürece kullanılabilecek olan parçalardır.  Özellikle yana doğru olmayan ince çizgiler, son derece ince bir görünüm kazanmanıza yardımcı olabilir.