Çapraz Çanta Kullanmanın 6 Yolu

Çapraz Çanta Kullanmanın 6 Yolu

Postacı çantası adı da verilen, omuza çapraz takılabilen çantalar, adeta hayatı kolaylaştırıyor. Omuzdan sık sık kayan, düşen, alışverişte, sokakta bir elin hep üzerinde olması gerektiği omuz çantalarına karşılık, çapraz çantalar özgürce hareket edebilmenize olanak sağlıyor.  Bu pratikliği biraz daha geliştirerek ekstra bir şıklık bile kazanılabiliyor. İşte size şıklık kazandıracak olan çapraz çanta kullanmanın 6 yolu!

Çapraz Çanta ile Spor Şıklık

Postacı çantaları ya da çapraz çanta, bel hizasındaki uzun spor formu ile tanımlanır. Fakat standart bir çapraz çanta duruşu yerine kısa saplı klasik bir çantayı çapraz takarak da gayet şık bir duruş sergileyebilirsiniz.

Pratiklik Sağlayan Çantayı Boyundan Asma Yöntemi

İki elinizi de rahat kullanabilmek için kısa saplı veya saplarını iyice kısalttığınız çantanızı boynunuzdan asabilirsiniz.

Hem Şık Hem Pratik Çapraz Çanta Kullanımı

Abiye bir kıyafet ile birlikte kısa zincir aksesuarlı şık bir çanta modelini koltuk altınızda kalacak şekilde kullanarak stilinize sıra dışı bir form kazandırabilirsiniz. Şık bir görünüm için ise çanta ebatlarını oldukça küçük tutmalısınız.

Çapraz Çanta Modeli ile Kazanılan Zıt Şıklık

Spor stil ile spor çanta, klasik stil ile klasik çanta kullanmak sizin zevkinize hitap etmiyor ise aykırı bir stil olan zıt çanta trendine katılabilirsiniz. Spor bir tarz için Vintage veya klasik, Retro stillerinde ise spor bir çanta modeli kullanarak eklektik bir stil oluşturabilirsiniz.

Ofis Çantasını Elinizde Değil Boynunuzda Çapraz Taşıyın!

İşe gidiş gelişlerde size pratiklik kazandıracak bu yöntem ile Casual şıklığınıza farklı bir açı kazandırmış da olursunuz.

Standart Çapraz Çanta

Uzun çanta sapı boyundan takılarak sağ veya sol yan tarafa gelecek şekilde boyunuza göre ayarlayarak kullanabilirsiniz. Spor kıyafetleriniz ile kombinleyebileceğiniz çapraz çanta modellerinde pek çok alternatife de sahipsiniz.