Terletmeyen Sutyen

Terletmeyen Sutyen

Terlemek özellikle sıcak havalarda kadınları daha çok rahatsız edebilir. Bunun sebebi ise içeriği sebebi ile daha çok terlemeye sebep olup ayrıca terleme sonrasında nemi içinde hapseden sutyenlerdir. Sutyen seçimini doğru yapmak bayanların en sık rastladıkları sorunlar içinde yer alırken ayrıca buna ilave olarak sıcak yaz günlerinde havanın etkisini daha çok hissettiren iç çamaşır ile bir kat daha fazla oluyor.

Sutyenin Destekli ya da Desteksiz Olması Terlemeye Etki Sağlar mı?

Bayanların bu sıkıntılı durumunun sebebi sanıldığı gibi destekli sutyen kullanımı değildir. Elbette destekli olan sutyenler; terleme sonrası desteksiz olan sutyen modellerine göre daha zor çabuk terletip daha çok nemi hapseder. Bunu kuruma aşamasında da görmeni mümkünüdür. Elbette bu anlamda desteğin ebadı da önem taşır. Fakat bu terleme sonrası oluşan sıkıntıdır. Desteksiz sutyenlerde terleme olmuyor demek oldukça yanlış bir yaklaşımdır. Bunun yanı sıra bazı desteksiz sutyenlerde bulunan yüksek polyester katkısı sebebi ile bu ürünler daha çok terlemeye yol açıp, ayrıca koltuk altına gelen kısımda kalıcı ter kokusuna da sebep olur. Bu tür kumaşların içerikleri bazen ter kokusunu içine hapseder. Ne kadar yıkasanız da bu koku çamaşırınızdan gitmez.

Terletmeyen Sutyenin Özellikleri Nelerdir?

Sıcak yaz günlerinde terlemenize engel olup terleme durumunda kolay kuruyan ve hava alan sutyen modelleri ise bayanların beğenisine sunuldu. Hafif ve yumuşak dolguya sahip olan bu modeller, cildinize hava desteğini de sunuyor. Destekli ve desteksiz farklı sunumlar içeren bu sutyenler; çıkarılabilir askılı ve sabit askılı olarak da farklı üretildi. Terletmeyen sutyen modelleri de sanıldığı gibi donuk ve çirkin değil. Oldukça şık tasarımlara sahip olan terletmeyen sutyenlerin şimdilik beyaz, siyah ve ten rengi seçimleri yer alıyor.